Meer resultaten voor cursus duits

spaans leren
sea opleiding
Ondernemersopleidingen Syntra West.
Ondernemersopleidingen Leren ondernemen? Kies uit 200 voltijdse dagopleidingen of avondonderwijs. meer voordelen
Keyboost France
Cursus Duits online ALTISSIA.
Gratis taaltest frans online. Gratis taaltest Spaans online. Gratis taaltest Duits online. Gratis taaltest nederlands online. Inhoud van de cursus. U wil snel Duits leren? Met de onlinecursus van Altissia leert u Duits spreken en begrijpen zonder te reizen. Leer Duits wanneer en waar u maar wil zonder vaste tijdstippen Onze onlinecursussen Duits zijn beschikbaar 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Duits leren een toegangspoort tot de wereld. De kennis van het Duits is belangrijk in duitssprekende landen zoals Duitsland en Oostenrijk het is om uw bedrijf internationaal te laten groeien voor uw vakantie om een baan te vinden of een impuls te geven aan uw carrière. Lees verder
stedelijk museum den haag
CVO Antwerpen Duits.
Of je werd verliefd op de Duitse taal en reist graag naar Duitsland. Je hebt Duitstalige klanten of leveranciers? Dan is een cursus Duits bij GO! CVO Antwerpen iets voor jou. CVO Antwerpen kan je terecht voor niveau 1 en 2 van de opleiding Duits. Tijdens je opleiding leer je Duits spreken lezen schrijven en begrijpen. Wat je geleerd hebt zal je kunnen toepassen in het dagelijkse leven zowel thuis als in je werksituatie. Je leert de telefoon beantwoorden mails schrijven de weg vragen administratieve documenten invullen. De cursussen worden ingedeeld in niveaus van taalvaardigheid zoals bepaald in het Europees Referentiekader.
stress
Leer Duits 6 flexibele cursussen Duits Berlitz.be.
Spreek met volle vertrouwen Duits! De eenvoudigste manier om Duits te leren is het te spreken en bij Berlitz heb je deze kans vanaf de eerste dag! Of u nu beginner bent of al eerdere kennis heeft onze leraren zullen u helpen om uw doel te bereiken! U duikt in de taal en bereikt het maximale leersucces binnen de kortste tijdsperiode. Als u uw tijd flexibel wilt plannen zijn de individuele cursussen speciaal gericht op uw behoeften. Profiteer van de speciale motivatie van een groepsles.
GLTT Duits.
Op dit niveau leer je elementaire informatie in alledaagse situaties uitwisselen. Je kan een kort gesprek aangaan en begrijpt de kernboodschap van eenvoudige berichten. Dit is je eerste belangrijke stap in het ontdekken van de nieuwe taal. In deze module evolueer je van beginner tot basisgebruiker. Je weet je aardig uit de slag te trekken in alledaagse situaties. Je kan korte sociale contacten aangaan. Je begrijpt de essentie in courante berichtgeving en kan eenvoudige teksten schrijven.
Cursus Duits Duits leren lezen schrijven spreken bij het NTI.
Gezondheid en uiterlijke verzorging. Wil je ook Duits leren? Het NTI biedt je praktijkgerichte taalcursussen voor beginners en gevorderden. Aan het einde van deze cursus Duits heb je een grote woordenschat kun je gesprekken voeren en volg je met gemak Duitse televisieprogrammas. Talen en Taalvaardigheid 2. 12 24 maanden 2. Tot 12 maanden 2. Wil jij in korte tijd Duits leren? Bij NTI studeer je flexibel waar en wanneer je wilt. Start snel met de cursus Duits voor beginners. 8 12 of 16 maanden. Ben je redelijk in de Duitse taal?
Cursussen Duits.
Duits 1 Start auf Deutsch Volwassenenonderwijs Kisp.
Duits 1 Start auf Deutsch. In deze opleiding krijg je met de hulp van je lesgever stap voor stap wat Duits onder de knie. Deze module is zowel geschikt voor wie nog nooit eerder Duits heeft geleerd als voor mensen die hun kennis van die taal willen opfrissen. Deze module wordt momenteel niet aangeboden. Hou me op de hoogte. De prijs is samengesteld uit. Het wettelijk inschrijvingsgeld 180. Cursusmateriaal 25 Inclusief handboek of cursus didactisch materiaal. Aantal lestijden 120 inclusief evaluatie en deliberatie.
Duits SNT Brugge.
CLT Centrum voor Levende Talen Leuven.
Is je moedertaal Nederlands Zuid-Afrikaans Deens Noors of Zweeds? Of spreek je vlot één van deze talen? Schrijf dan in voor een versnelde semesteropleiding. Is je moedertaal een andere taal? Schrijf dan in voor de jaaropleiding. Threshold kan enkel versneld gevolgd worden 4 semesteropleidingen van 70u. Je kan inschrijven voor 2 opeenvolgende versnelde modules in 1 jaar. Vantage en Effectiveness zijn enkel mogelijk in jaaropleidingen. 60u gespreid over een jaar conversatiegroep.
Duits Linguapolis Universiteit Antwerpen.
Semesteropleiding oktober 2016-februari 2017. 45 uur 15 weken 1 avond per week. AVOND 18.30 tot 21.30 uur Campus Drie Eiken/Middelheim. Alle semesteropleidingen vinden plaats ofwel op Campus Drie Eiken Wilrijk ofwel op Campus Middelheim Antwerpen. Beide campussen zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Contacteer ons