Op zoek naar spaans leren app?

spaans leren
4 apps om snel een nieuwe taal te leren How To MacWorld.
Deze app ziet er leuk uit en werkt heel goed. Hoewel de titel van de app anders doet vermoeden Duolingo Leer Engels gratis op iOS en Leer Engels met Duolingo voor Android, heb je de keuze uit een groot aantal talen om te leren, zoals standaard talen als Frans en Spaans, maar bijvoorbeeld ook Arabisch of Chinees.
opleiding detective
Beste taalcursussen voor iPhone en iPad: talen leren met apps. airpods.
Je kunt in de App Store ook direct het hele pakket kopen: dat heet Elke Dag Compleet en kost 2299. Elke Dag is alleen beschikbaar als je Italiaans, Frans of Spaans wilt leren. De strak vormgegeven iPhone en iPad-app van Busuu is beschikbaar in elf talen: Engels, Spaans, Frans, Duits, Portugees, Italiaans, Turks, Pools, Russisch, Japans en Mandarijn.
Spaans online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
Spaans leren met de Android en iPhone App 50" languages." De 50" languages" Android of iPhone App is de ideale begeleider voor iedereen die ook offline Spaans willen leren. De app is beschikbaar voor zowel Android-Phone en Tablet als iPhone of iPad.
Vergelijking Van De Apps Om Een Taal Te Leren.
Veel persoonlijke opties snelheid, aantal herhalingen, leren mode, taalrichting. Voeg eigen woordenschat toe. Lijst met daarin een weergave van alle geleerde woorden. Log van dagelijkse en totale leertijd. Spraakherkenning inconsistent in onze test. Mobiele app kent enkel de woordenschat, de webversie kent ook enkele basisgrammatica. Je kijkt de geschreven tekst oefeningen van andere studenten na, in ruil daarvoor kijken ze die van jou na. Spraakherkenning inconsistent in onze test. Verschillende grammatica oefeningen op hogere niveaus. TALEN van de user interface 34. Arabisch, Bengalees, Bulgaars, Catalaans, Chinees, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Italiaans, Japans, Koreaans, Kroatisch, Maleisisch, Nederlands, Noors, Oekraiens, Perzisch, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slovakisch, Spaans, Thais, Tsjechisch, Turks, Vietnamees, Zweeds.
Werk aan je Spaans met deze apps Café Cultura.
Deze fris vormgegeven app is eigenlijk bedoeld als reiswoordenboek, maar komt ook uitstekend van pas bij het oefenen van je Spaans.De elementen waar je het meeste aan zult hebben zijn; de tolk, een erg leerzame feature met meer dan 400 gesproken standaardzinnen en de woordenlijsten Spaans Nederland / Nederlands Spaans, die je ook kunt laten uitspreken.
Espaans Spaans leren Android applicatie Espaans Blog.
Ben je tevreden over onze app dan hopen wij natuurlijk dat je ons een mooie waardering geeft in de Google Play Store of via Facebook! Je kunt ook onze Facebook-pagina liken om nog meer Spaans te leren. In het kort.: Spaans leren gratis.;
Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet 8 Tablets Magazine.
De talen die je kunt leren met de app zijn Spaans, Frans, Duits, Portugees, Italiaans en Engels. Het enige nadeel van Duolingo vind ik dat Nederlands nog niet beschikbaar is. Als je Spaans wilt leren bijvoorbeeld moet je dat vanuit het Engels doen.
Efficiënt Spaans leren: app voorspelt wanneer je woord vergeet Multimedia iHLN HLN.
Efficiënt Spaans leren: app voorspelt wanneer je woord vergeet. 30 mei 2014. Bron: Vocab Ninja. Deel 0 Tweet. Voor wie Spaans wil leren maar daar niet té veel tijd in wil steken, is er sinds deze week een nieuwe iPhone-app beschikbaar.
Spaans leren: De uitspraak en woordenschat coach Gratis in de App Store.
Download nu iTunes om de gratis app Spaans leren: De uitspraak en woordenschat coach Gratis van YawaraJitsu te downloaden. Heb je iTunes al? Klik op Ik heb iTunes om het te openen. Spaans leren: De uitspraak en woordenschat coach Gratis.
Een taal leren? Dat doe je toch gewoon op je smartphone! Gitage.
Nothing short of delightful die van The New York Times. Zij zijn fans en Gitage is het ook, want de app ondertussen al verkrijgbaar in het Chinees, Japans, Italiaans, Duits, Frans en Spaans is werkelijk geweldig. Het heeft een rustige vormgeving en het leert je een taal op een gemakkelijke en leuke manier. Op het einde van elke les kan je immers spelletjes spelen door gebruik te maken van je nieuwe kennis! De apps zijn gratis als het komt op de introductielessen, maar wil je meer, dan kan je voor slechts 999, het hele lespakket aanschaffen. Dit bestaat uit maar liefst vijvenveertig lessen en biedt je drie niveaus: Essential, Intermediate en Advanced. Frans in de kijker. Frans is heel belangrijk in ons land, dat weet iedereen. Wil je daarom je Frans wat bijschaven en niet beperken tot een bepaalde categorie of sector? Probeer dan eens de app Frans Leren.
6 beste apps om een taal te leren Snel een taal leren.
Hierdoor is het over het algemeen makkelijk te volgen dan een radio-app. Zie hier een lijst met tv-apps voor Spaans, Italiaans, Russisch en Zweeds. Een recorder-app lijkt misschien een vreemde eend in het rijtje van beste apps voor talen leren, maar het is erg handig. De manier waarop ik de recorder-app gebruik is om veelgebruikte zinnetjes uit Lonely Planet phrasebooks in te spreken en vervolgens als mp3 af te luisteren als ik onderweg ben. Op deze manier maak ik snel en eenvoudig mijn eigen leermateriaal met dezelfde opzet als Pimsleur, waarbij ik zeker weet dat alleen belangrijke zinnetjes voorkomen. De iPhone bevat standaard al een prima recorder app, de standaard recorder app voor Android is minder goed.

Contacteer ons