Op zoek naar spaans leren app?

spaans leren app
Duolingo: Leer Engels, Spaans en ander talen helemaal gratis.
Autolening
Efficiënt Spaans leren: app voorspelt wanneer je woord vergeet Multimedia iHLN HLN.
Efficiënt Spaans leren: app voorspelt wanneer je woord vergeet. 30 mei 2014. Bron: Vocab Ninja. Deel via Facebook 0 Tweet. Multimedia Voor wie Spaans wil leren maar daar niet té veel tijd in wil steken, is er sinds deze week een nieuwe iPhone-app beschikbaar.
spouwmuurisolatie premie
De 7 beste apps voor het leren van een nieuwe taal.
Ontwikkelaar: busuu Limited. Babbel helpt je bij het leren van diverse talen, varieerend van Spaans tot Russisch en Indonesisch. Je kunt in de app je favoriete gespreksthema selecteren en oefenen. Gemiddeld duurt een les in de Babbel-app een minuut of 15.
mazouttank verwijderen
Spaans leren: De uitspraak en woordenschat coach Gratis in de App Store.
Wil je graag vloeiend Spaans spreken zonder saaie grammatica lessen? Deze app helpt je op een snelle, makkelijke en leuke manier Spaanse woorden te leren! Leer of fris je Spaans op, wanneer en waar je maar wil, met je persoonlijke Spaanse woorden trainer app.
live band
Spaans online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
Spaans leren met de Android en iPhone App 50" languages." De 50" languages" Android of iPhone App is de ideale begeleider voor iedereen die ook offline Spaans willen leren. De app is beschikbaar voor zowel Android-Phone en Tablet als iPhone of iPad.
Tip: De beste GRATIS apps voor het leren van de Spaanse taal! Spaanstalige Wereld.
Spaanstalige radio beluister je via Radios de España een verzameling van verschillende Spaanse radiostations. Staat jouw favoriete app hier niet tussen? Stuur dan een mail naar info@spaanstaligewereld.nl of plaats je suggestie op onze Facebook of Twitter pagina. 07-02-2018 Hispania: passie voor studenten en de Spaanse taal en cultuur. 31-08-2017 Spaans leren in de Picos de Europa. 03-08-2017 Costa de Valencia: Spaans in de Praktijk.
De 12 beste apps voor het leren van een vreemde taal Apps Software ComputerTotaal.
De eerste les van elke taal is gratis, daarna kost het 499, euro per maand als je voor een jaarabonnement kiest. Naast Frans, Duits, Italiaans en Spaans kun je ook talen als Indonesisch en Russisch met Babbel leren. Tip 04: Google Translate. Google Translate is niet alleen een handige website, de app kan je ook helpen bij het leren van een taal.

Contacteer ons