Op zoek naar zomercursus spaans?

Zomercursus Spaans conversatie A1 Fuentes.
Volg deze zomer de complete cursus Spaans conversatie A1 in 5 weken! Spreek je Spaans op basisniveau en wil je in korte tijd je spreekvaardigheid Spaans verbeteren? Doe dan mee met de zomercursus Spaans Conversatie A1! Deze cursus sluit aan op Spaans beginners 2 regulier of intensief.
student
CLT Centrum voor Levende Talen Leuven.
Met de CLT-zomercursus kan dit perfect. Zowel voor Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans en Spaans bieden we je de kans om je taalvaardigheden gespreid over twee weken op te frissen en te verruimen. Een intensieve ervaring die garant staat voor sterke resultaten.
sectionaal poorten
Cursus Spaans in Spanje Spaans leren in Spanje.
Je kunt Spaans leren in Spanje aan n school of de cursus Spaans verspreiden over verschillende scholen, waardoor je verschillende delen van het land kunt verkennen. Onze studenten komen uit alle delen van de wereld naar Spanje voor een taalcursus Spaans.
live band
Intensief Spaans voor beginners: Ahora! dag Universitair Centrum voor Talenonderwijs Universiteit Gent.
Op het einde van de cursus begrijpt u het Spaans wanneer er langzaam en duidelijk gesproken wordt. Spreekvaardigheid: op het einde van de cursus kan u korte, heel eenvoudige zinnen maken. U kan dan ook vragen stellen en op deze vragen antwoorden. De vragen en antwoorden hebben te maken met zeer vertrouwde onderwerpen. Leesvaardigheid: u leert korte, eenvoudige teksten lezen. Via artikels uit Spaanstalige kranten en websites met bijhorende opdrachten wordt de leergierigheid van de student interactief gestimuleerd. Schrijfvaardigheid: op het einde van de cursus kan u een korte, eenvoudige brief schrijven. U kan dan ook formulieren met persoonlijke gegevens invullen. Deze zomercursus besteedt ruime aandacht aan de interactieve inoefening van de aangebrachte structuren.
http://www.rijschoolblad.nl/
Zomercursus Spaans in Madrid. Spaans leren met Inhispania.
Tijdens de zomer kun je een van deze cursussen volgen.: 20 LESSEN PER WEEK. 30 LESSEN PER WEEK. INTENSIEVE CURSUS SPAANS. 20 LESSEN PER WEEK. Gedetailleerde informatie voor de intensieve zomercursus 20 lessen/week. Gedetailleerde informatie voor de intensieve zomercursus 20 lessen/week.
Zomercursus Spaans in Málaga.
De cursus Spaans in Málaga is ideaal voor studenten van 16 t/m 20 jaar die op zoek zijn naar een zomercursus Spaans op een strandlocatie met andere studenten van vergelijkbare leeftijd, inclusief georganiseerde activiteiten, maar ook met veel vrije tijd voor het strand en het sociale leven.
Taalcursus Spaans Doe een cursus Spaans met EF!
In Costa Rica is een talencursus Spaans ook een ontdekkingsreis door een van de meest gevarieerde, gevoeligste ecosystemen ter wereld. Ga Spaans leren met EF en kies voor een zomercursus Spaans van enkele weken, een intensieve cursus Spaans van 52 weken of een spoedcursus Spaans op locatie.
Zomercursus Spaans beginners 2 Fuentes.
Spaans beginners 1. Zomercursus Spaans beginners 1. Spaans beginners 2 intensief. Spaans beginners 2. Zomercursus Spaans beginners 2. Spaans conversatie A1 intensief. Spaans conversatie A1. Zomercursus Spaans conversatie A1. Spaans voor halfgevorderden. Spaans halfgevorderden 1. Spaans halfgevorderden 2. Spaans conversatie A2.
Zomercursus Spaans beginners 1 Fuentes.
Spaans beginners 1. Zomercursus Spaans beginners 1. Spaans beginners 2 intensief. Spaans beginners 2. Zomercursus Spaans beginners 2. Spaans conversatie A1 intensief. Spaans conversatie A1. Zomercursus Spaans conversatie A1. Spaans voor halfgevorderden. Spaans halfgevorderden 1. Spaans halfgevorderden 2. Spaans conversatie A2.
Taalopleidingen Spaans Linguapolis Universiteit Antwerpen.
Tarieven en subsidies. Taalopleidingen op vraag voor individuen of groepen. Interesse in een opleiding op maat voor jezelf of je collega's? Vraag dan een offerte aan via maatwerk@linguapolis.be. 32 3 265 48 03. De website van de UAntwerpen maakt gebruik van cookies.

Contacteer ons