Resultaten voor gratis frans leren app

Frans online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
De 50" languages" Android of iPhone App is de ideale begeleider voor iedereen die ook offline Frans willen leren. De app is beschikbaar voor zowel Android-Phone en Tablet als iPhone of iPad. De apps bevatten onder andere 30 gratis lessen uit het book 2 programma Frans.
backlinks
Beste taalcursussen voor iPhone en iPad: talen leren met apps.
De app Frans Leren: Verbeter je uitspraak en woordenschat biedt een aangename manier om Frans te leren. De gratis Nederlandstalige app biedt toegang tot drie categorie├źn: Lichaamsbewegingen, Familie en Dieren. Eerst leer je de uitspraak van losse woordjes, die je vervolgens in een meerkeuzetest oefent.
verwijderen mazouttank
gratisfransleren Interculture.
iFrans taaltrainer app voor iPhone, iPad, iPod touch, zelfstudie om Franse woorden, werkwoorden, zinnen, Franse getallen te leren met inspreek-pauzes, correcties uitspraak, tekst en geluid in de app lopen automatisch door touchen kan ook, kan in vliegtuigmodus. gratis in de App Store. basisgrammatica Frans met links naar interactieve oefeningen per onderdeel, voor beginners of voor gevorderden als opfriscursus.
gps tracker
Duolingo: Leer Engels, Spaans en ander talen helemaal gratis.
Cursussen Frans gratis Leren Frans.
Bedankt voor uw hulp. Hoeveel kost dat? Ik begrijp het niet. Ik heb het begrepen. Ik weet het niet. Waar zijn de toiletten, alstublieft? Een persoon zoeken. In geval van problemen. Vertalen / Belangrijke uitdrukkingen. Cursussen frans Belangrijke uitdrukkingen www.loecsen.com.
De 12 beste apps voor het leren van een vreemde taal Apps Software ComputerTotaal.
De eerste les van elke taal is gratis, daarna kost het 499, euro per maand als je voor een jaarabonnement kiest. Naast Frans, Duits, Italiaans en Spaans kun je ook talen als Indonesisch en Russisch met Babbel leren. Tip 04: Google Translate. Google Translate is niet alleen een handige website, de app kan je ook helpen bij het leren van een taal.
Een taal leren? Dat doe je toch gewoon op je smartphone! Gitage.
Wil je daarom je Frans wat bijschaven en niet beperken tot een bepaalde categorie of sector? Probeer dan eens de app Frans Leren. Deze app heeft als doel je uitspraak en je woordenschat te verbeteren. De gratis app laat je kennismaken met zijn kunnen en biedt je toegang tot de eerste drie categorie├źn: dieren, familie en lichaamsbewegingen.

Contacteer ons