Resultaten voor gratis lessen

Gratiscursus.be gratis downloaden Computer Idee.
Gelukkig is er goed en gratis lesmateriaal op internet. Zoals Gratiscursus.be/, een briljante Belgische site boordevol zeer uitgebreide cursussen voor onder meer Excel, Word, Powerpoint alle 2007, Photoshop Elements, Dreamweaver en Vista en zitten titels als Picasa en Premiere Elements in de pijplijn. Omdat de site Vlaams is zijn alle lessen gebaseerd op Nederlandstalige software.
verkeerd getankt
Google wil 10.000 Belgen gratis opleiden tot digitale marketeers.
Gelukkig gaat Google daar iets aan veranderen. De gigant organiseerde al digitale marketing-opleidingen in ons landje, maar nu kan iedereen de cursussen online volgen op Digitaal Atelier. Die lessen zijn gratis en helpen je op een interactieve manier je digitale vaardigheden te verbeteren.
gratis proefles
cursus Office applicaties Excel, Word, Powerpoint, Access, Publisher, Visio, Adobe applicaties Photoshop, Dreamweaver, Flash, Picasa, Sketchup, XP, Vista, Windows 7.
in al mijn lessen. een aantal cursussen werk. ik zelfs zonder boek en. verwijs ik met links naar. Naam: Demuynck Jean-Marie. Deze site is echt de moeite. omdat er heel veel gratis. cursussen worden aangeboden. die heel knap en profesioneer.
excel cursus gratis
Gratis Cursus.
Duikschool Free Scuba Diving in Deurne biedt je de kans om volledig gratis een duikinitatie te volgen! In het Arena zwembad in Deurne krijg je in 3 lessen de hele uitleg zodat je alle beginselen van het duiken veilig krijgt aangeleerd.
gratis online cursus excel 2010
Gratis Cursus Online Leren op Eigen Tempo.
Gratis Cursus biedt je de mogelijkheid. Stel nu je eigen cursus op! Wij helpen je graag verder. Heb je hulp nodig bij één van onze online lessen? Neem contact met ons op en wij helpen je zo goed mogelijk! Gratis Cursus is in alle gevallen volledig kosteloos.
gratis online cursus excel 2010
Informaticalessen Gratis online cursus informatica. Informaticalessen Gratis online cursus informatica.
Deze gratis online cursus informatica is ideaal voor tijdens de lessen informatica of ICT op school. Aan de hand van duidelijke theorie, aangename oefeningen, visuele presentaties en verduidelijkende videos beheersen de leerlingen binnen de kortste tijd elk informatica-onderwerp! Nu met instructievideo's!

Contacteer ons