Resultaten voor nederlands spaans app

PS app. Vertaling Nederlands-Spaans.
Partido Socialista afines. Bron: Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met PS app. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App.
geld lenen
Tip: De beste GRATIS apps voor het leren van de Spaanse taal! Spaanstalige Wereld.
Spaanstalige radio beluister je via Radios de España een verzameling van verschillende Spaanse radiostations. Staat jouw favoriete app hier niet tussen? Stuur dan een mail naar info@spaanstaligewereld.nl of plaats je suggestie op onze Facebook of Twitter pagina. 07-02-2018 Hispania: passie voor studenten en de Spaanse taal en cultuur. 31-08-2017 Spaans leren in de Picos de Europa. 03-08-2017 Costa de Valencia: Spaans in de Praktijk.
oozoo
App in het Nederlands vertaald uit het Spaans.
Home Woordenboeken Spaans/Nederlands Vertaal app. Vertaal app van Spaans naar Nederlands. Geen resultaten gevonden. Thans is er geen vertaling beschikbaar voor app. Wij werken constant aan het verbeteren van de site en de zoekresultaten. Enkele onderdelen van de zoekfunctionaliteit zijn nog in ontwikkeling.
prijs spouwmuurisolatie
app Vertaling Spaans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: app DE app EN app FR. Vertalingen app ESNL. PPP Afkorting; publiek-private samenwerking; Partnerschap voor de Vrede; PvV Afkorting; APA Afkorting.
live band
Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS WANT.
Belangrijk is het om te weten dat deze app woorden vanuit de vreemde taal naar het Engels vertaalt, geen Nederlands. Met de gratis versie mag je maximaal 10 woorden per dag vertalen. De volledige versie voor één week is 199, euro, de versie die altijd geldig is kost 699, euro.
APP Vertaling Nederlands-Spaans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: APP DE APP EN APP FR. Definities op Encyclo.nl: APP 1x. Vertalingen APP NLES. aplicación móvil; aplicación para móviles.
Duolingo: Leer Engels, Spaans en ander talen helemaal gratis.

Contacteer ons