Op zoek naar nederlands spaans app?

PS app. Vertaling Nederlands-Spaans.
Partido Socialista afines. Bron: Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met PS app. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App.
persoonlijke lening
Google Translate app offline te gebruiken Computer Idee.
Google heeft een update uitgebracht voor de Google Translate app waarmee je 50 verschillende talen offline kunt vertalen door ze naar je mobiel te downloaden. Google Translate is een handige website en app om snel wat woorden of zinnen te vertalen.
heelys sale
Gratis Nederlands-Spaans Taalgidsen App don Quijote.
Download gratis het don Quijote Spaanse Zinnenwoordenboek! Het don Quijote Zinnenwoordenboek is een applicatie app voor op je telefoon waarmee je alle belangrijke Spaanse zinnen en woorden met je mee kunt nemen tijdens je reizen naar de Spaanssprekende gebieden. De applicatie is geheel gratis en vereist geen internet voor gebruik. Nu verkrijgbaar voor Windows en Android. Meer dan 400 bruikbare Spaanse zinnen en woorden voor bij het reizen: geld wisselen, kaartjes kopen, informatie vragen, een tafel reserveren, een fles wijn bestellen in een restaurant en nog veel meer! Ieder woord en iedere zin heeft een vertaling in het Nederlands en een uitleg voor de uitspraak. Phrasebook is verdeeld in 10 categorieën om makkelijk de woorden die je nodig hebt te vinden: winkelen, mensen ontmoeten, reizen, postkantoor etc. Applicatie vereist geen Internetconnectie. Het don Quijote Phrasebook Spaans is GRATIS en verkrijgbaar voor Android en Windows.
boxspring
Vocre: super handige nieuwe vertaal-app gratis!
Een korte check met Spaans en Frans geeft aan dat de app super nauwkeurig is. Chinees heb ik helaas zelf niet kunnen checken. Vocre werkt trouwens ook andersom, als jij in een vreemd land bent en je verstaat de ander niet, laat die persoon dan iets inspreken en terug vertalen naar het Nederlands.
SEO Page Optimizer Nederland
Offline vertaal app voor Iphone en Ipad. Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en.
Een ideale functionaliteit om uw uitspraak in een andere taal te oefenen. Met de eenvoudige interface vertaalt u moeiteloos kruislings tussen het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans en kunt u de grammatica van ieder woord bekijken. Met de Euroglot Dictionary App.:
themafeesten ideeen thuis
Spaans Nederlands Woordenboek in de App Store.
Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. Dit is een Spaans Nederlands en Nederlands Spaans Woordenboek. Het applicatie is OFFLINE en heeft geen internetverbinding nodig. De database zal worden gedownload wanneer de toepassing de eerste keer wordt opgestart.
Duolingo: Leer Engels, Spaans en ander talen helemaal gratis.
Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS WANT.
Belangrijk is het om te weten dat deze app woorden vanuit de vreemde taal naar het Engels vertaalt, geen Nederlands. Met de gratis versie mag je maximaal 10 woorden per dag vertalen. De volledige versie voor één week is 199, euro, de versie die altijd geldig is kost 699, euro.
Tip: De beste GRATIS apps voor het leren van de Spaanse taal! Spaanstalige Wereld.
Spaanstalige radio beluister je via Radios de España een verzameling van verschillende Spaanse radiostations. Staat jouw favoriete app hier niet tussen? Stuur dan een mail naar info@spaanstaligewereld.nl of plaats je suggestie op onze Facebook of Twitter pagina. 31-08-2017 Spaans leren in de Picos de Europa. 03-08-2017 Costa de Valencia: Spaans in de Praktijk.

Contacteer ons